Monday 19 November 2012
 • nikke bild

  Twitter-listor som jag är listad i känns som en bra sak att puffa för. Det kan man väl göra här?

  +1 Inlägg av nikke · 516 dagar sedan · 30 kommentarer

 • nikke bild
  Känns det tjatigt? Det är flera hundra listor kvar att lista, så håll i dig.
  Kommentar av nikke · 516 dagar sedan

 • nikke bild
  Malin Ström har en och annan monsterlista, och jag upptäcker till min glädje att jag finns med på flera av dem. Som SoMe, Internet & Kom och Svenska Twittrare - två utmärkta listor.
  Kommentar av nikke · 516 dagar sedan

 • nikke bild
  Ett annat vanligt namn på Twitter-listor som jag är medlem i är Webb. En av de som har skapat en sådan, är Stefan Nilsson, och här finns denna eminenta samling twittrare: https://twitter.com/total_lycka/webb/members
  Kommentar av nikke · 516 dagar sedan

 • nikke bild
  Jag har svårt att tänka mig något vackrare än att finns med på en lista med namnet Svenskar som älskar Internet - för det gör jag ju. Så oändligt mycket. Listan skapades av Tomas Lundholm.
  Kommentar av nikke · 516 dagar sedan

 • nikke bild
  Vännen Pontus Vinderos har en av de där Webb-listorna som jag nämnde. Den heter Webb - SEO
  Kommentar av nikke · 516 dagar sedan

 • nikke bild
  Pausade en liten stund, medan jag fascinerades en smula över att jag följde alla utom en på listan som Tobias Dokken har skapat över svenskar inom SEO: https://twitter.com/tebie_/swedish-seo/members Nu dansar vi vidare.
  Kommentar av nikke · 516 dagar sedan

 • nikke bild
  Johnny Hällneby har skapat listan med det allra bästa namnet: viktigpettrar - fint sällskap också!
  Kommentar av nikke · 516 dagar sedan

 • nikke bild
  21 - Peter Svenonius har skapat en monsterlista som han kallar engagers - där jag och nästan 500 andra är medlemmar.
  Kommentar av nikke · 516 dagar sedan

 • nikke bild
  24 - Jag har RTat Per Axbom. Det kan jag nu vara helt säker på, eftersom jag och 499 andra är med på en twitter-lista som han har kallat RTd me: https://twitter.com/axbom/rtd-me/members
  Kommentar av nikke · 516 dagar sedan

 • nikke bild
  25 - A.B.O´Briar tycker att jag är vettig. Det vet jag, eftersom han har listat mig i en Twitter-lista med namnet vettiga - jag gillart, och följer raskt alla som han tycker är lika vettiga som jag.
  Kommentar av nikke · 516 dagar sedan

 • nikke bild
  26 - Det gör faktiskt inte så mycket att samma O'Briar tycker att jag är journalist och listar mig i en Twitter-lista som i övrigt mest verkar innehålla journalister. Jag trivs rätt bra med dessa också: https://twitter.com/OBriar/journalist/members
  Kommentar av nikke · 516 dagar sedan

 
 • avatar
  (visas ej)
  Formatera din text: _kursivt_, *fet*, [länktext](http://bloggy.se)